Om os

Skadedyrservice Nordkysten kører ud fra Hornbæk samt Humlebæk og dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi udfører bekæmpelse af skadedyr for både privatkunder, erhvervskunder og offentlige institutioner som daginstitutioner, hospitaler og ældreboliger.

Vores skadedyrteknikkere er certificeret af Miljøstyrelsen – ring til os på 3060 5657 eller udfyld nedenstående kontaktformular og fortæl, hvad vi kan hjælpe dig med og hvornår det bedst passer, at vi kontakter dig.

Skadedyrservice Nordkysten er vi en del af Magasinet Boligforbedring, som udarbejdes af nord advertising. Magasinet omdeles direkte til boligejere i Helsingør Kommune og har til formål at inspirere boligejerne til at foretage boligforbedringer, som bidrager med økonomiske, miljømæssige, indretningsmæssige eller komfortmæssige gevinster. Med en lokal fagmand som os lige ved hånden kan boligejerne hurtigt komme i gang med deres projekt.

I forbindelse med udgivelsen af magasinet har vi også fået udarbejdet en online virksomhedspræsentation på Magasinet Boligforbedrings hjemmeside. Den kan du se her: