Bekæmpelse af væggelus i Nordsjælland og Hovedstadsområdet – hurtigt og effektivt
Fik du væggelus med hjem fra ferien? Så skal hurtigst muligt kontakte en professionel skadedyrbekæmper. Væggelus er et stigende problem i Danmark, fordi vi rejser mere end tidligere og tager dem med hjem fra hotelophold i udlandet. Et andet problem er, at det er svært at bekæmpe dem, og de er efterhånden blevet resistente overfor nogle bekæmpelsesmidler. Hos Skadedyrservice Nordkysten får du en hurtig og effektiv bekæmpelse af væggelus. Kontakt os med det samme, hvis du ser tegn på væggelus efter en ferie. Vi kører i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Ring til os på 3060 5657 og hør nærmere.
Tegn på væggelus – hold øje med bid
De små insekter lever af at suge blod fra mennesker og kan på 10 minutter drikke sin egen vægt op til syv gange. Vær derfor på udkig efter små bid, da det kan være et tegn på væggelus. Typisk er væggelus bid samlet i klynger eller rækker i samme område på kroppen. Arme, ben og lænd er oftest det første sted, man bliver bidt. Nogen mærker ikke noget til væggelus bid, mens andre oplever en kraftig kløe og udslæt, der kan udvikle sig til en infektion. Under optimale betingelser kan væggelus, på kun to måneder, udvikle sig fra fra til formeringsdygtige væggelus. De kan dermed sprede sig lynhurtig. Kontakt os med det samme, hvis du ser tegn på væggelus. Vi står klar til at hjælpe. Udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.
Sådan bekæmper vi væggelus
For at sikre en effektiv bekæmpelse af væggelus, kræver det hjælp fra en skadedyrsekspert. Afhængig af problemet bruger vi damp eller langtidsvirkende insektmidler, der i de små mængder vi bruger, ikke er farlige for mennesker. Vi bruger udelukkende insektgift, der er godkendt i Danmark af Miljøministeriet.
Pris for skadedyrsbekæmpelse af væggelus
Prisen for bekæmpelse af væggelus starter på 1700 ekskl. moms (2125 inkl. moms) pr. behandling, hvilket typisk er prisen for sprøjtning af seng og soveværelse. Prisen for bekæmpelse af væggelus afhænger af omfanget af problemet og størrelsen af ejendommen/arealet, der er ramt samt den anvendte behandlingsform. Typisk anvendes en kombination af sprøjtning, dampning samt fælder og tape. I de fleste tilfælde skal der tre behandlinger til for at bryde væggelus livscyklus og dermed bekæmpe dem.
Ved omfattende angreb kan anvendes frysecontainer eller varmebehandling.
Har du brug for rådgivning før en eventuelt behandling, et uforpligtende tilbud eller en snak om hvad du kan gøre, så ring til os på tlf. 30 60 56 57 eller skriv til os på kontakt@skadedyrservice.dk.
Hvad kan du selv gøre?
Bekæmpelse af væggelus udført af en professionel sikrer, at du kommer af med dem. Efter behandlingen er det vigtigt, at du ikke får væggelusene ind igen. Derfor skal tøj og ting, som kan vaskes, en tur i vaskemaskinen eller fryses ned til under -18 grader i mindst to døgn. Husk, at du har pligt til at orientere din boligforening om problemet.
Kontakt os hurtigst muligt, hvis du har problemer med væggelus – de forsvinder ikke af sig selv. Jo hurtigere vi påbegynder vores væggelus bekæmpelse, jo mindre risiko er der for, at de spredes.
Ring til os i dag på 3060 5657.
FAQ om bekæmpelse af væggelus
Her får du svar på de typiske spørgsmål om væggelus.
Hvordan ved jeg om det er væggelus?
Det er svært at identificere væggelus, da de gemmer sig om dagen. Du opdager som regel først, at du har væggelus, når du vågner om morgenen og er blevet bidt af væggelus, der spiser dit blod.
Hvad er de typiske tegn på væggelus?
Et typisk tegn på væggelus er sorte pletter på seng, madras og tætliggende områder, hvilket er ekskrementer fra væggelus. Du kan også se efter små mørke blodpletter på sengetøjet. Selvom en voksen blodsugende tæge kun er 4-5 mm, så kan du finde levende væggelus.
Hvor gemmer væggelus sig?
Om dagen gemmer væggelus sig ofte i revner og sprækker i gulve, vægge og paneler samt i sengerammer, hovedgærder, madrasser, sengeskuffer og klædeskabe.
Hvordan spreder væggelus sig?
Væggelus spreder sig på mange måder. De mest almindelige er via overnatning på hoteller samt venner og bekendte, men du kan også få dem med hjem fra en tur i biografen eller en taxa. Pas på, når du køber brugte møbler og senge. Ofte erfarer vi, at væggelus er kommet ind i boligen med en brugt sofa eller seng. Væggelus kan sprede sig fra lejlighed til lejlighed via elledninger, radiatorrør eller andre rørføringer.
Kan jeg selv bekæmpe væggelus?
Vi anbefaler professionel hjælp hurtigst muligt. Uden de rigtige midler er væggelus svære at slippe af med. Men du skal selv hjælpe til. Grundet støvsugning og rengøring samt vask af tøj og sengetøj er nødvendigt.