Skadedyrssikring i fødevarevirksomheder
Hos Skadedyrservice Nordkysten tilbyder vi kompetent rådgivning, bygningsgennemgang, sikringsordninger, forebyggelsesvejledning og bekæmpelse af alle former for skadedyrsangreb, en fødevarevirksomhed kan blive udsat for. Oplever man et skadedyrsproblem i en fødevarevirksomhed er det vigtigt at reagere hurtigt, da skadedyr både kan udgøre en sundhedsfare for kunder, men også kan føre til en stor økonomisk udgift for virksomheden, hvis den må lukkes ned i en periode, indtil problemet er løst. Som udgangspunkt bør skadedyrservice indenfor fødevareindustrien derfor primært være forebyggende. Ring 3060 56 57 og få et uforpligtende tilbud for en serviceaftale på skadedyrssikring.
Vores kunder indenfor fødevarebranchen er bl.a. produktionsvirksomheder, hoteller, storkøkkener, kantiner og supermarkeder. Derfor er vi også vant til at reagere hurtigt og diskret, når vi bliver kaldt ud, så vi kan igangsætte bekæmpelsen straks. I fødevarevirksomheder indgår vi ofte faste aftaler, så kontaktpersonen ved virksomheden altid ved, hvem han eller hun skal ringe til for at få hurtig og kompetent hjælp. Ligesom hos jer, handler det for os om tillid. Det er helt afgørende for os, at vi sikrer bygningen med forebyggende en indsats, og at vi hjælper jer bedst muligt videre, hvis uheldet alligevel er ude. Skadedyrservice Nordkysten dækker hele Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi sikrer fødevarevirksomheder og bekæmper skadedyr som mus, rotter, væggelus, møl, kakerlakker, hvepse m.v. i branchen. Vi er eksperter i bekæmpelse, skadedyrssikring og forebyggelse og yder kompetent rådgivning, så I ved, hvor I selv skal sætte ind for at minimere risikoen for angreb. Det kan f.eks. være ved at dække revner eller sprækker, steder I ikke selv har bemærket, men som vores teknikere er trænede i at identificere.
Rotter og mus i fødevarevirksomheder
Rotter og mus er desværre et udbredt problem både i privaten og i virksomheder, og her er fødevarevirksomheder ekstra udsat, fordi der dagligt vil være varer, der tiltrækker dem. Mus og rotter er skadedyr, og de skaber både panik og ubehag, når man møder dem. Ikke nok med, at de er uhygiejniske, så kan de også hærge og ødelægge en lang række materialer, som kan udsætte virksomheden for fare. F.eks. ser vi ofte, at de har bidt sig igennem elinstallationer, som kan udgøre en brandfare. Rotter er desuden kendte sygdomsbærere, og gennem deres efterladenskaber kan de smitte med flere alvorlige sygdomme.
Ser du tegn på rotter i virksomheden, skal du reagere straks, så rottebekæmpelsen kan igangsættes og midlertidig lukning måske kan undgås. Er skaden endnu ikke sket, handler det om at forebygge og udføre effektive præventive løsninger, så du ikke får besøg af de små gnavere, og her kan vi som skadedyrservice hjælpe.
Vi tilbyder en række præventive og proaktive løsninger til sikring af virksomheder og bygninger. Vi har løsninger, der er effektive og giftfri, og som kan tilkobles online overvågning af rotter og andre skadedyr døgnet rundt, så du altid ved, hvad der foregår. At løsningerne er giftfri, betyder også, at de er skånsomme for miljøet, ligesom de er skånsomme overfor virksomheden i tilfælde, hvor miljøet ikke tåler kemiske bekæmpelsesmidler. Det kan f.eks. være i produktionshaller med madvarer eller lignende. Online overvågning af rotter og mus gør, at vi kan følge deres færden og se, hvor de er på bestemte tidspunkter. Det giver også en indikation af, hvor de kommer fra, så vi kan sikre med rottespærre og andre foranstaltninger.
Undgå skadedyr i fødevarevirksomheder
Som fødevarevirksomhed er man ekstra udsat for skadedyrsrisiko, både når det gælder mus og rotter, men også når det gælder insekter, der tiltrækkes af f.eks. tørre fødevarer. En helt standard foranstaltning er naturligvis at holde en god hygiejne, som der også er klare regler for indenfor fødevareindustrien. Dette er dog desværre ikke altid nok, og fødevarevirksomheder har typisk detektering for kakerlakker, møl og elektronisk bekæmpelse af fluer.
Forebyggelse mod skadedyr handler bl.a. om at finde ud af hvilke dyr, produktionen tiltrækker. Det kan f.eks. være, at virksomheden arbejder med fødevarer, der tiltrækker møl, eller måske kan små simple tiltag omkring affaldsbeholdning, fedtudskiller eller tætning af lister gøre, at du slipper for ubudne gæster.Ønsker du at få et sikkerhedstjek af din fødevarevirksomhed og få et bud på en effektiv og holdbar sikringsordning, så du minimerer risikoen for skadedyr, så kontakt os. Vores teknikere har hver dag berøring med mange typer udfordringer indenfor fødevareindustrien og kan også hjælpe jer med at passe godt på virksomheden og jeres kunder.