Inviterer du musen til åbent hus?

mus spreder sygdomme

Mus i huset er noget møg!

Den ser umiddelbart sød ud sådan en lille mus. Men musen er rent faktisk et skadedyr, der kan forvolde store ødelæggelser og skader på dit hus, og endnu værre sprede sygdomme som salmonella og campulobactor – fuldstændig som rotter.

Den varme sommer er slut og kulden kommer langsomt snigende. Det får blandt andet husmusen til at søge efter en dejlig varm bolig, hvor der måske endda er lidt lækkert korn, gryn, rosiner eller andet mad.

Mus kommer ind ad de mindste huller og revner.

Musen har en fantastisk evne til at finde selv de mindste sprækker og revner i din bolig, og den kræver faktisk kun omkring 7mm til at presse sig igennem og ind i huset – det svarer stort set til tykkelsen af en blyant. Vil du undgå mus i boligen, er det vigtigt at du gennemgår huset og får reparereret diverse små huller, sprækker og revner. Musen kan stort set gnave sig igennem alt, men de bryder sig ikke om ståluld, så det er en effektiv at stoppe i huller og revner og dermed stoppe musen for at komme ind og slå sig ned i dit hus.

Er skaden sket og musene kommet ind, så er det med at få dem ud hurtigst muligt. Mus kan sprede sygdomme og gøre store skader på isolering og el-ledninger, hvilket kan føre til alvorlige skader på huset.

Får du problemer med mus, så kontakt Skadedyrservice Nordkysten – så kommer vi og gør boligen fri for mus og forebygger nye problemer.

 

Skriv et svar