100% hvepsefri garanti eller pengene tilbage!

bekæmpelse af hvepse

Det er muligt, at den danske sommer i øjeblikket ikke viser sig fra sin bedste side. Juli måned mangler sol, blå himmel og varme, men det er hvepse og myrer fuldstændig ligeglade med. De myldrer frem og gør livet surt for mange hus- og sommerhusejere. Og de små bæster ligger ikke på den lade side. Vi har allerede været kaldt ud for at fjerne hvepsebo så store som fodbolde, og der er i år store problemer med myrer, der har gravet sig ind i huse.


Både hvepse og myrer er flittige. Hvepse kan på kort tid bygge et stort hvepsebo, og har de placeret det lige ved hoveddøren er det naturligvis irriterende, ikke mindst hvis man er allergiker. Ofte placerer hvepse deres bo i skure, så husejerne ikke tør gå ind i skuret og hente græsslåmaskinen eller andre haveredskaber.

De fleste kan leve med lidt myrer i græsplænen, men myrer kan også bygge bo i selve huset. Det kan være i væggen eller i soklen. Myrerne er meget arbejdsomme, og de kan derfor hurtigt bygge et stort bo. Har myrerne skabt et bo i dit hus, kan det være nødvendigt at rive paneler og gulvbrædder af for at kunne komme tæt nok til at bekæmpe boet. Det gælder om at starte bekæmpelsen af myrer så hurtigt som muligt, inden skaderne vokser sig store.
Også virksomheder og deres medarbejdere er plaget hvepse. Vi er hver dag i børnehaver, erhvervsvirksomheder eller offentlige institutioner og fjerne hvepsebo. I går var i en virksomhed, hvor flere medarbejdere var blevet stukket af hvepse i cykelskuret. Boet er nu væk og medarbejderne kan nu trygt igen sætte deres cykel uden at være bange for at blive stukket.


Har du problemer med hvepse eller myrer, så kontakt Skadedyrservice Nordkysten. Vi kommer som regel samme dag og løser problemet.

Husk, at vi giver 100% hvepsefri garanti eller pengene tilbage.

Skriv et svar