Rottebekæmpelse i København
I København vrimler det med rotter, som kan være smittebærende. Derfor er det nødvendigt at gøre noget ved det, hvis man opdager rotter i ens boligområde. Rotter anses ofte for at være skadedyr, som aktivt bliver udryddet af mennesker. Rotter lever nemlig bl.a. af affald, og kan dermed være med til at sprede sygdomme, som kan ramme mennesker og husdyr. Rotten er klog og snu, og derfor kan det være særdeles krævende at få dem bekæmpet. Derfor bør du kontakte en professionel med det samme. Hos Skadedyrservice Nordkysten får du en hurtig og effektiv bekæmpelse af rotter.
Rottefænger i København
Som din rottefænger i København, udarbejder vi den bedste og mest humane måde at fjerne rotterne på. Mange gange gemmer rotterne sig i små skakte og rum, som kan være svære at komme til. Hvis du selv prøver at få bugt med rotterne med f.eks. gift, er det ulovligt, og du kan samtidig risikere, at rotten kommer til at ligge død i hulerummene mellem dine vægge. Det vil resultere i, at der over tid vil opstå ildelugtende tilstande fra væggen.
Udover at være ubehagelige og smittebærende, kan rotter også være ødelæggende. Rotter er gnavere, som kan tygge sig igennem en lang række materialer. Deres hærgen kan nemt gå ud over installationer som el, vand, telefon og IT såvel som bygninger og varer. Derfor er det altid en god investering at tilkalde din fortrukne rottefænger i København og omegn.
Anmeld rotter i København
Vi tilbyder en række præventive løsninger som AuroTrap, TrapMe-, RAT1- og GoodNature-fælder, til sikring af bygninger. Med vores løsninger får du en giftfri og effektiv online overvågning mod rotter og andre skadedyr døgnet rundt. På den måde kan du hele tiden holde øje med, hvad der foregår i og omkring dine bygninger, og får dermed en både aktiv og forebyggende bekæmpelse af rotter. Læs her om bekæmpelse af mus
Sådan virker AuroTrap
Pris
Hvis du har behov for hjælp til at slippe af med de små gnavere uden for kommunens åbningstid, står vi klar til at rykke ud. For pris ring 3060 5657.
FAQ om Bekæmpelse af rotter
Rotter er dygtige til at overleve. Den er fantastisk til at tilpasse sig forhold, og er både nysgerrig og bange. Den kan leve af ‘næsten alt’, hører godt, har god fysik, er smidig og kan kravle op af lodrette flader som en faldstamme.
Rotter formerer sig lynhurtig. Hunrotten er kønsmoden allerede 5 uger efter fødslen.Et enkelt rottepar kan under gunstige forhold blive til mere end 800 rotter på et år.
Rotter kan være smittebærere af over 50 sygdomme, og smitte med blandt andet salmonella, E. coli bakterier, leverbetændelse og Leptospirose, også kendt som Weils syge.
Hvordan ved jeg, om jeg har rotter?
Selvom du har rotter, så er det ikke altid, at du ser dem – de er nemlig meget sky. Læg mærke til huller i jorden, lugt af kloak, rotteekskrementer samt piben/hvinen og skraben.
Hvordan ser jeg forskel på rotter og mus?
Rottens fodspor er væsentligt større end musens, og så har den en karakteristisk hale, der er tyk og ofte efterlader et aftryk mellem fodsporene. Derudover kan du kigge på huller, som er større end musehuller. Rotten fodaftryk er 2,5 cm og dobbelt så stort som fra en mus. Ekskrementerne fra voksne rotter er omkring 1,7 cm lange og ca. ½ cm tykke. muselort er meget mindre – nærmere i størrelsen som store riskorn.
Hvad spiser rotter?
Rotter spiser gerne korn, frø, nødder, frugt og grøntsager. Men er den sulten, så er den næsten altædende. Den brune rotte (Rattus norvegicus), der lever i kloakken, spiser hvad der er i kloakken, f.eks. køkkenaffald og menneskelort.
Hvad kan jeg gør for at undgå at få rotter
Der er flere ting, du kan gøre for at sikre dig mod rotter. Få installeret en rottespærre, så rotterne ikke kommer ind via kloakken. Søg for at din ejendom er tæt og uden huller i f.eks. ventilationsriste. Hold rent omkring affaldsspande. Komposterer du grønt køkken og haveaffald, så undgå åben kompost ved at bruge en kompostbeholder.