Mus er lige så farlige som rotter

mus spreder sygdomme

Langt de fleste mennesker frygter og hader rotter, men der er faktisk lige så god grund til at bekæmpe mus i dit hus eller virksomhed med samme store indsats, som ved bekæmpelse af rotter. Mus er skadedyr, som kan lave store skader og sprede de samme sygdomme som rotter.

Mus

Nogle er ‘bange’ for mus, mens andre synes, at de er nogle små søde væsner med romantiske forestilling om Micky og Minnie Mouse. Men der er intet hyggeligt ved mus i huset. Mus spiser stort set alt og kan ødelægge alt fra isolering, ledninger til en sofa, men endnu værre kan de sprede de samme sygdomme som rotter, blandt andet salmonella og campylobacter. Det er derfor vigtigt at undgå kontaminering.

Mus i boliger er et kæmpe problem

Ifølge en undersøgelse som Epinion har fortaget for Miljøstyrelsen har 20% af de adspurgte i undersøgelsen haft problemer med mus i deres hus, mens hele 33% har haft problemer med mus i sommerhuset. Alle kan være uheldig at få mus, specielt huse og sommerhuse, der ligger tæt på skov, park og mark samt villakvarterer med store vildtvoksende haver.

Sådan bekæmper vi mus

Musefælder

Mus er nysgerrige og undersøger gerne alt nyt, hvilket gør musefælder til en effektiv måde at fange musen på. Der findes som udgangspunkt to forskellige slags musefælder. Typen, der afliver musen og den slags, der fanger musene levende. I samarbejde med vores kunder beslutter vi, hvilket type musefælder der skal anvendes afhængig af problemet omfang og sted. Bruges typen af musefæle, der slår musen ihjel, er søde rosiner et godt lokkemiddel.

Uanset om der anvendes de klassiske smækfælder, hvor musen aflives ved et slag med en fjederudløst bøjle eller de elektroniske, hvor musen får et dødbringende stød, er det vigtigt, at fælderne tjekkes ofte for mus, så de ikke ligger og rådner og lugter.

Foretrækker du musefælden, der fanger musen levende er det vigtigt, at musen slippes løs minimum en kilometer fra dit hjem – elles finder musen tilbage til boligen og roder videre.

Pris

Fra kroner 1.400,- ekskl. moms, kroner 1.750,- incl. moms.

Kontakt Skadedyrservice Nordkysten på 30605657, og få hjælp til bekæmpelse af mus.

Giftfri og miljøvenlig bekæmpelse af mus og rotter

I fødevarevirksomheder er det ikke tilladt at bruge gift indendørs som forebyggende foranstaltning. Brugen af den traditionelle metode til bekæmpelse af mus og rotter, ved opstilling af bokse med sporingsmateriale, er ineffektiv og omkostningstung. Boksene kræver hyppige tilsyn, og ved bekæmpelse skal erstattes med gift, såfremt der er spist af sporingsstoffet, og i perioden uden gift kan rotter (og mus) lave store skader og smittespredning, hvilket naturligvis er katastrofalt for bland andet restauranter, hoteller, hospitaler samt medicinal- og  fødevareindustrien.

GoodNature GN 24-A er et miljøvenligt og sikkert valg, til effektiv bekæmpelse af mus og rotter på overfladen. Vi tilbyder vores miljøvenlige og giftfri bekæmpelse af mus og rotter til både private, erhverv og offentlige institutioner.
 
Med GoodNature GN A-24 får du:
  • Akut og effektiv bekæmpelse af mus og rotter uden brug af gift
  • Minimal vedligeholdelse
  • Reducerede driftomkostninger
  • Permanent forebyggelse og aktiv bekæmpelse af mus og rotter
  • Miljørigtig skadedyrsikring af høj kvalitet
  • Intelligent rapportering af aktivitet 24/7/365 via SIM-kort.  

Ring til Skadedyrservice Nordkysten på 3060 5657 og hør om mulighederne med GoodNature GN A-24, priser og om vores sikringsabonnement. 

Herunder GoodNature GN A-24 i safe box, hvor stålkassen beskytter den mod vejr og vind samt sikrer, at hverken andre dyr eller mennesker kommer til skade.  

Din forsikring dækker visse skader

Hus og fritidshusforsikringen dækker typisk, hvis musen har gnavet hul på vandslagen til opvaskemaskinen med ødelagte skabe og gulve til følge. Samme forsikring dækker som regel, hvis musen har gnavet i el-kabler og ledninger så diverse el-installationer kortslutter. Kontakt dit forsikringsselskab og hør, hvordan du er dækket.

Når den gammeldags klapfælde med ost ikke er nok, så ring os på 3060 5657 for effektiv bekæmpelse af mus.

Husk at melde rotteproblemer til kommunen

Har du problemer med rotter, så skal du anmelde det til kommunen. Det er i de fleste tilfælde gratis at få hjælp til rottebekæmpelse. Se her på borger.dk hvor du får gratis hjælp til rottebekæmpelse i netop din kommune.

Hvis du ser tegn på rotter, har du pligt til at anmelde det til kommunen. Det er gratis at få bekæmpet rotter, da det er betalt gennem ejendomsskatten. Ring til kommunen eller kontakt dem på deres hjemmeside.

Mus skal ikke anmeldes til kommunen.  Kontakt os for bekæmpelse af mus samt forebyggende sikring i alle typer boliger og ejendomme. Vi tilbyder både grøn bekæmpelse samt traditionel bekæmpelse.

Har du behov for rottebekæmpelse uden for din kommunes åbningstid, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig: Pris fra 2.800 kroner ekskl. moms, kroner 3.500 inkl. moms. 

Anmeld rotter her

Helsingør Kommune          Hillerød Kommune        Hørsholm Kommune          Lyngby-Taarbæk Kommune

Fredensborg Kommune     Gribskov Kommune      Allerød Kommune              Rudersdal Kommune

Gentofte Kommune            Furesø Kommune        Københavns Kommune      Frederiksberg Kommune

For andre kommuner check Borger.dk