Mus i dit hus er lige så farlige som rotter

mus spreder sygdomme

Langt de fleste mennesker frygter og hader rotter, men der er faktisk lige så god grund til at bekæmpe mus i dit hus med samme store indsats, som ved bekæmpelse af rotter. Mus er skadedyr, som kan lave store skader på huset og sprede de samme sygdomme som rotter.

Mus

Nogle er ‘bange’ for mus, mens andre synes, at de er nogle små søde væsner med romantiske forestilling om Micky og Minnie Mouse. Men der er intet hyggeligt ved mus i huset. Mus spiser stort set alt og kan ødelægge alt fra isolering, ledninger til en sofa, men endnu værre kan de sprede de samme sygdomme som rotter, blandt andet blandt andet salmonella og campylobacter.

Mus i boliger er et kæmpe problem

Ifølge en undersøgelse som Epinion har fortaget for Miljøstyrelsen har 20% af de adspurgte i undersøgelsen haft problemer med mus i deres hus, mens hele 33% har haft problemer med mus i sommerhuset. Alle kan være uheldig at få mus, specielt huse og sommerhuse, der ligger tæt på skov, park og mark samt villakvarterer med store vildtvoksende haver.

Sådan bekæmper vi mus

Musefælder

Mus er nysgerrige og undersøger gerne alt nyt, hvilket gør musefælder til en effektiv måde at fange musen på. Der findes som udgangspunkt to forskellige slags musefælder. Typen, der afliver musen og den slags, der fanger musene levende. I samarbejde med vores kunder beslutter vi, hvilket type musefælder der skal anvendes afhængig af problemet omfang og sted. Bruges typen af musefæle, der slår musen ihjel, er søde rosiner et godt lokkemiddel.

Uanset om der anvendes de klassiske smækfælder, hvor musen aflives ved et slag med en fjederudløst bøjle eller de elektroniske, hvor musen får et dødbringende stød, er det vigtigt, at fælderne tjekkes ofte for mus, så de ikke ligger og rådner og lugter.

Foretrækker du musefælden, der fanger musen levende er det vigtigt, at musen slippes løs minimum en kilometer fra dit hjem – elles finder musen tilbage til boligen og roder videre.

Pris

Fra kroner 1.400,- ekskl. moms, kroner 1.750,- incl. moms.

Kontakt Skadedyrservice Nordkysten på 30505657, og få hjælp til bekæmpelse af mus.

Din forsikring dækker visse skader

Hus og fritidshusforsikringen dækker typisk, hvis musen har gnavet hul på vandslagen til opvaskemaskinen med ødelagte skabe og gulve til følge. Samme forsikring dækker som regel, hvis musen har gnavet i el-kabler og ledninger så diverse el-installationer kortslutter. Kontakt dit forsikringsselskab og hør, hvordan du er dækket.

Når den gammeldags klapfælde med ost ikke er nok, så ring os på 3060 5657 for effektiv bekæmpelse af mus.

Rotter

Har du problemer med rotter, så skal du anmelde det til kommunen. Det er i de fleste tilfælde gratis at få hjælp til rottebekæmpelse. Se her på borger.dk hvor du får gratis hjælp til rottebekæmpelse i netop din kommune.

Har du behov for rottebekæmpelse uden for din kommunes åbningstid, så rykker vi hurtigt ud og hjælper dig: Pris 2.800 kroner ekskl. moms, kroner 3.500 inkl. moms.