Mosegrise bekæmpes hurtigt og effektivt – kontakt os på 3060 5657.

Mosegrisen har mange navne, på latin hedder den Arvicola amphibius, og selvom den i Danmark også kaldes en vandrotte, så er det hverken gris eller en rotte. Mosegrisen er derimod en stor studsmus.

Både muldvarpen og mosegrisen kan forårsage stor skade i haven. Mosegrisen er, i modsætning til muldvarpen, vegetar og spiser gerne løs af alle slags stauder, rodknolde samt rødderne fra unge stikkelsbærbuske og bøgehække.

Mosegrisen måler 18-30 cm, hvoraf halen udgør omkring 6 til 10 centimeter. Den yngler fra april til november. I den periode får mosegrisen omkring 4-6 kuld med 3-5 unger, og dermed 15-30 nye mosegrise per sæson.

Du kan oftes se forskel på om hullen i din plæne er fra en muldvarpe eller en mosegris. Muldvarpen efterlader det velkendte muldvarpeskud med en lille bunke jord, der dækker hullet, hvorimod mosegrisen efterlader et 5-6 cm åbent hul.

Vi bekæmper mosegrise på samme måde, som vi bekæmper muldvarpe. De bekæmpes ved gasning med fosforbrinteudviklende midler. Brugen af forforbrinteudviklende midler udføres udelukkende af vores teknikkere, der har en G1-autorisation fra Miljøstyrelsen, og er registreret i Miljøstyrelsens Autorisationssystem.

Prisen for bekæmpelse af mosegrise, afhænger af omfanget af opgaven. En ‘normalopgave’ på en almindelig størrelse grund er 1400 kroner ekskl. moms (1750 inkl. moms).

Kontakt Skadedyrservice Nordkysten på telefon 3060 5657 eller mail til kontakt@skadedyrservice.dk – så kommer du hurtigt og effektivt af med mosegrisene.