Bliv fri for møl nu!

Der findes flere tusinde forskellige arter af møl. I Danmark er klædemøl (Tineola bisselliella) og pelsmøl (Tinea pellionella) de mest forekomne. Møl i køkkenet er for det meste tofarvede frømøl (Plodia interpunctella), der lever af gryn, müsli, nødder, pasta, mel, tørret frugt m.m. og ses ofte i forbindelse med økologiske varer.

Bekæmpelse af møl

Har du klædemøl i huset eller lejligheden, så kræver det professionel hjælp. Møl udgør ingen sundhedsrisiko, men laverne ødelægger tekstiler som uldtæpper, pelsværk, skind, læder og tøj. De omkring 10 mm lange larver lever af tekstiler som pels, uld, silke, hår og fjer, og efterlader huller samt forurening af tøj og stoffer. Møl lægger op til 150 æg i deres levetid, så hvis de ikke bekæmpes, kan man hurtigt at huset fuld af tekstilædende larver.

Skadedyrservice Nordkysten bekæmper møl med et lugt- og pletfri sprøjtemidel, der er helt ufarlig for mennesker og dyr. For at opnå det bedste resultat og blive fri for både møl, larver og æg anbefaler vi to behandlinger med 8-10 dages mellemrum.

Prisen per behandling er fra 1.400 kroner ekskl. moms

Har du været uheldig og fået møl, så støvsug og gør grundigt rent. Er det frømøl, så smid alle fødevarerne i skuffen og skabet ud. Hvis det angrebne tåler varme eller kulde, så kan du enten vaske det på 60 grader, komme det et par timer i tørretumbler eller fryse det ned i et par døgn. Ring 3060 5657 for effektiv bekæmpelse af møl.

Vi bekæmper blandt andet møl som :

Daddelmøl (Ephestia cautella)
Frømøl (Hofmannophila pseudospretella)
Klistermøl (Endrosis sarcitrella)
Klædemøl (Tineola bisselliella)
Melmøl (Ephestia kuehniella)
Pelsmøl (Tinea pellionella)
Tofarvet frømøl (Plodia interpunctella)

Vi bekæmper også mus, mosegrise, muldvarpe, hvepse, duer, myrer, sølvfisk, kakerlakker, væggelus, mår og andre skadedyr.