Er din bolig forsikret mod skadedyr?

Verdenen ændrer sig, det gør skadedyr ikke.

Solen skinner og foråret er på vej. Det betyder problemer med skadedyr som myrer, der vågner op og går på jagt efter mad. Måske i din bolig. Skægget sølvkræ bliver en større og større udfordring i de danske hjem, og de formerer og spreder sig ekstremt hurtigt. Væggelus kommer stadig frem om natten, og suger blod, muldvarpen skyder i haverne og måren roder rundt på loftet. Mus gnaver i stort set alt, hvad de kan komme i nærheden af, og inden længe får hvepseallergikere alvorlige problemer med hidsige stikkende hvepse.

Egern flytter til nyt hus
Egernet har været fredet siden 1994, hvilket har øget bestanden. De ser søde ud, og selvom egernet i nogle lande kaldes ‘trærotten’, så er de bestem ikke normalt et skadedyr i Danmark. Men derfor kan de godt være et uheldigt bekendtskab.

Skadedyrservice Nordkysten har i dag været på en opgave, som vi ikke ser hver dag. En uheldig ejer af en patriciervilla har fået taget invaderet af et egern, der bygger bolig. Det har forårsaget skader, der kræves repareret hurtigst muligt – det regner ganske enkelt ind i huset.

Husejeren er heldigvis forsikret, og får reparationen dækket – måske en ide, at du tjekker, hvad din forsikring dækker af skader, hvis du er uheldig at få skadedyr. Nogle forsikringer dækker f.eks. bekæmpelse af væggelus, andre forsikringer gør ikke.

Som afsluttende bemærkning fortalte den uheldige boligejer med hul i taget

– Det er godt gjort. Sidste år havde naboen problemer med egern. Så fik de nyt tag på huset, og nu er egern flyttet ind hos os.

Har du problemer med skadedyr, så ring til os på 3060 5656.

Den ser sød ud, men egern kan forårsage skader på huset – se egern gemmer nødder af Rapanden23

Skriv et svar