Duesikring – fra penthouse lejlighed til daginstitution

Som skadedyrfirma får vi flere og flere opgaver inden for mågeværn og duesikring. Ejerne af bygningerne vil undgå skader på ejendommen forårsaget af fuglenes eskrementer, som indholder stærk syre, der ætser murværk og natursten. Derudover er der naturligvis den rent praktiske og hygiejninske fordel ved duesikring, at man undgår at få duelort ud over for eksempel terrassen.

I denne uge har vi haft to meget forskellige kundetyper, der begge har fået monteret dueværm med sokkel og pigge i rustfrit stål.

Penthouse lejlighed i Snekkersten

En ejer af en fantastisk penthouse lejlighed beliggende i Snekkersten med kæmpe terrasse og udsigt over Øresund, var temmelig træt af duelort på terrassen og markisen. Der er nu monteret dueværn på gesimensen i form af rustfri pigge, således at duerne ikke kan lande og tage ophold. Det er dermed slut med fugleklatter på terrassen, solvogne og markiser, så ejeren kan fremover nyde den smukke udsigt over Øresund.

Fugleeskrementer i barnevogne

I en nybygget daginstitution i Nordsjælland var der ikke monteret dueværn. Det medførte, at masser af duer sad på tagkanten og dumpede deres eskrementer direkte ned, hvor barnevognene havde deres plads. Det sviner, er ulækkert og kan i værste fald medføre sygdomme som salmonella typhimurium, også kaldet musetyfus.

Der er på de tre udsatte steder på daginstitution nu monteret 60 meter dueværn. Vi håber, at både børn, medarbejdere og forældre bliver glade for duesikringen og rene barnevogne.

Nej tak til fugleklatter på de nygifte

Gammel overtro siger, at det betyder held at blive ramt af en fugleklat. Men alligevel bliver vores næste opgave med duesikring på en kirke i Nordsjælland. Meget uheldigt sidder der 22 meter oppe duer på tårnets kamtakker, og desværre sender de eskrementer ned i hovedet på brud og brudgom, når nygifte par kommer ud af kirken.

Skriv et svar