Den ‘flyvende rotte’ sviner, støjer og spreder sygdomme

duesikring

Vi har i dag været forbi en husejer i Klampenborg, som gerne vil have vores hjælp til duesikring, da han problemer med duer. Og hvis du ser på billedet, så overdriver husejeren ikke.

Den uheldige mands hus er belejret af vanvittigt mange duer, der sviner, støjer og på sigt ødelægger huset tag på grund af fuglenes eskrementer, der indeholder ætsende syre. Syren er så stærk, at den kan ætse både murværk og natursten – og rammer de din bil, så kan lakken tage skade.

Husejerens problem skal løses, og løsningen ligger i at gøre det svært og helst umuligt for duerne at sætte sig på huset. Det kan gøres med wire, pigge, barrieresystem eller med elskinner med strømførende tråde, der giver duerne et kraftigt, men ufarligt stød.

Er det ringduer eller tyrkerduer, så kan de også skydes. Det må dog kun ske fra 1. november til 31. januar, og ikke i byzone uden speciel tilladelse. Iøvrigt er løsningen kun midlertidig, da der blot komme nye duer.

Vi tænker, at husejeren ender med at vælge løsningen med stålwirer, der forhindrer, at duerne kan sætte sig eller med pigge, der gør, at duerne ikke kan lande.

Har du også problemer med duer eller andre fugle, så kontakt Skadedyrservice Nordkysten og få et tilbud på due-/fuglesikring.

Ring 2449 9789 eller send en mail på kontakt@skadedyrservice.dk.

Læs også Pas på livsfarlige alliker i storstenen

Skriv et svar